Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saari Design palvelee

Olen työskennellyt sisustamisen parissa vuodesta 2007 ja koulutukseltani olen Muotoilija AMK. Lisäksi olen toiminut tapahtumavastaavan tehtävissä useamman vuoden ajan.

Suunnittelen koteja ja tiloja toimiviksi sekä tunnelmaltaan harkituiksi. Koemme olomme viihtyisäksi erilaisissa ympäristöissä ja suunnittelijana pyrin löytämään halutut tavoitteet keskustelemalla ensin tarpeista ja toiveista. Hyvän pohjatyön avulla löydämme myös sinulle parhaan ratkaisun tilaasi.

Jokaisen kodin ja tilan toiminnot määräytyvät sen asukkaiden tai käyttäjien mukaan. Huonetilojen on mukauduttava arkeen ja juhlaan ympäri vuorokauden, rentoutumisesta työskentelyyn, oleilusta ruoan laittoon ja ruokailuun sekä elämäntilanteesta toiseen. Toimivuus on ykkösasia, oli sitten kyse keittiöstä, olohuoneesta, työtilasta tai vaikkapa vessasta.

Hyödynnän suunnittelussa omaa ammattitaitoani tila- ja kalustesuunnittelijana ja tekstiilimuotoilijana. Olen käytettävissä tilan pohjaratkaisujen suunnittelusta kiintokaluste- ja tekstiilisuunnitteluun niin kotien uudisrakentamisessa kuin asunnonmuutostöissäkin.

Tapahtumasuunnittelua voimme hyödyntää kokonaisvaltaisten juhlien ja tapahtumien suunnittelussa niin somistuksen kuin ohjelmapalveluiden osalta.

Kysy Lisää!

Sisustussuunnittelija_Katja_Saari_kuvaSisustussuunnittelija_Katja_Saari_kuva