Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sisustussuunnittelu

Haluatko uudistaa olohuoneen, makuuhuoneen, kylpyhuoneen, wc:n tai vaikka saunan ilmeen? Tarvitsetko koko talon sisustussuunnitelman? Autan sinua materiaalien, värien ja kalusteiden valinnassa sekä tilankäyttöön liittyvissä ongelmissa. Saat suunnitelman jossa on tiedot materiaaleista ja väreistä sekä tarvittaessa kuvasarjat kalusteiden sijoittelusta. Suunnitelma toimii apunasi materiaalihankinnoissa.

Halutessasi suunnittelen myös tilan tekstiilit ja irtokalusteet.

 

Projektin eteneminen:

1. Suunnitteluprojektin alussa kartoitan tarpeesi, toiveesi ja projektin laajuuden.

2. Alkukartoituksen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen sisustussuunnitelmasta.

3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen suunnittelusopimuksen, jossa kerrotaan toimeksiannon sisältö, aikataulu ja veloitus.

4. Projektin laajuudesta riippuen sovimme useampia tapaamisia, joiden tarkoitus on täsmentää suunnitelman sisältöä. Voimme toimia myös sähköpostin ja puhelimen avulla ja tarkentaa yksityiskohtia, jotta suunnitelma vastaisi mahdollisimman hyvin toiveitasi ja tarpeitasi.

5. Suunnitelman luovutustapaamisessa saat kirjallisen suunnitelman, joka sisältää piirustukset, materiaalien tiedot, mahdollisia materiaalinäytteitä, tuotteiden hinnat ja hankintapaikat.Yhteistyökumppanini auttavat muutosten ja suunnitelmien toteutuksessa halutessasi.